Σχετικά με εμάς.

Η LIQUIDSLAB είναι μια εταιρεία με σαφή προσανατολισμό και ξεκάθαρο στόχο την ποιότητα των παραγόμενων  προϊόντων μας και την πλήρη ικανοποίηση του καταναλωτή.

Οι τομείς που σαν εργαστήριο παραγωγής ατμιστικών υγρών αναπλήρωσης δώσαμε μεγάλη βαρύτητα είναι  οι παρακάτω.

Ποιότητα των υγρών μας

Όλα τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά έχουν περάσει από πολλαπλούς ποιοτικούς ελέγχους και μόνο όσα κατά την δική μας κρίση πληρούσαν τις προϋποθέσεις διατέθηκαν στην αγορά.. Η απόδοση της γεύσης , η μυρωδιά , η υφή που παραγόμενου ατμού , και όλα αυτά σε πλήρη συνδυασμό με τα ελάχιστα κατάλοιπα χαρακτηρίζουν τα υγρά αναπλήρωσης που περνάνε την πόρτα του εργαστηρίου μας προς την αγορά.

Ασφάλεια κατά τη χρήση

Όλα μας τα προϊόντα παράγονται με διαπιστευμένες πρώτες ύλες από μεγάλους οίκους του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδος και συνοδεύονται από πιστοποιητικά MSDS. Επίσης, είναι δηλωμένα στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα EU-CEG και απόλυτα εναρμονισμένα με το πρότυπο TPD2.

Συνθήκες παραγωγής

Το εργαστήριό μας στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Ο σύγχρονος εξοπλισμός καθώς και οι ελεγχόμενες διαδικασίες του εργαστηρίου μας κατά ISO εγγυώνται την παραγωγή σωστών, και ποιοτικών που θα ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

LIQUIDS LAB

Είμαστε μια  ανερχόμενη επιχείρηση με όραμα και πλάνο. Πρωταρχικός σκοπός μας  να ανταμείψουμε την εμπιστοσύνη σας στο έπακρο προσπαθώντας  με όλες τις δυνάμεις μας να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας και να σας προσφέρουμε ποιοτικά  προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές , χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.

Με εκτίμηση

-

LIQUIDSLAB